Svečano proslavljen 794. rođendan Grada Našica

Prigodnim programom, obilježen je 794. rođendan Grada Našica. Nakon svete mise u crkvi sv. Antuna Padovanskog i procesije središtem grada, pred zgradom gradske uprave upriličen je nastup Gradske glazbe Našice i Našičkih mažoretkinja „Dora“, a ispred spomen obilježja Uskrsla Hrvatska izaslanstva Hrvatskog Sabora, Grada, Osječko-baranjske županije i udruga proisteklih iz Domovinskog rata položili su vijence i upalili svijeće za sve poginule hrvatske branitelje. Program obilježavanja nastavljen je svečanom sjednicom Gradskog vijeća, kojoj su nazočili zamjenik župana u svojstvu izaslanika Vlade RH na svečanoj sjednici, Josip Miletić, saborski zastupnik i izaslanik predsjednika Hrvatskog Sabora Hrvoje Šimić, saborski zastupnik Marin Mandarić, počasni građanin Grada Našica Vladimir Šeks te ostali uvaženi gosti.

U svom se obraćanju zamjenik župana Josip Miletić osvrnuo na realizirane projekte poželjevši nastavak vrijednih investicija i u budućnosti.

Josip Miletić

Gradonačelnik Grada Našica Krešimir Kašuba naglasio je kako je temeljni cilj rada njegove uprave demografska obnova, ali i nastavak ulaganja u kapitalne projekte.

Krešimir Kašuba