Svečana sjednica Općine Bilje

U sklopu proslave Dana Općine Bilje i Dana povratka na svečanoj sjednici, kojoj su nazočili zamjenici župana Dragan Vulin i Željko Kraljičak, gosti iz bratskih općina Polača, načelnik Viktor Prtenjača i Općine Pitomača, Željko Grgačić te drugi. Stabiliziran općinski proračun pozitivno mišljenje državne revizije za prošlu kalendarsku godinu, dobro raspolaganje financijama je omogućilo da se, kao prioritet općinsko čelništvo posveti mladima, kako studentima , tako i srednjoškolcima s područja općine, rekao je načelnik Željko Cickaj.
Cickaj je u svom izvješću istaknuo i cijeli niz infrastrukturnih radova koji će podići kvalitetu svakodnevnog života mještana općine. Sjednicu su glazbenim nastupima obogatili daroviti osnovnoškolaci iz Općine Bilje; Bruno Toth, Marija Mušura, Dora Tkalčević, Ana Gusak, Roni Biro i Marta Muranyi , a dodjeljena su i javna priznanja Općine Bilje.
Dobili su ih Zdenko Kuna iz Bilja za osobit doprinos gospodarskom razvoju Općine Bilje, razvojem poduzetništva što je rezultiralo otvaranjem novih radnih mjesta stanovnika Općine Bilje. Restoran Darocz iz Vardarca, za ostvarenje izuzetnih uspjeha u poduzetništvu, čime je znatno pridonio podizanju poduzetničkog duha i gospodarskom razvoju i ugostiteljsko-turističkoj ponudi Općine Bilje. Zajedničkom ugostiteljskom i poljoprivrednom obrtu Citadela iz Vardarca za svekoliku dugogodišnju potporu sportskim i drugim udrugama građana, te za plemenito i nesebično djelovanje na dobrobit lokalne zajednice društva. Mješoviti zbor Alfalusi Vegyeskor iz Luga za osobiti razvoj kulture. Ilonki Ružička, odgojiteljici u Dječijem vrtiću u Kopačevu, za osobito zalaganje i uspjehe u razvoju kulture i odgoju djece, kroz svoje nesebično zalaganje. Seoskom gospodarstvu Lacković iz Bilja, za izniman doprinos razvoju seoskog turizma. Športsko ribolovno društvo Karas iz Bilja, za osobite uspjehe u razvoju sporta i civilnog društva. Udruzi za zaštitu prirode i okoliša Zeleni Osijek iz Osijeka za osobite doprinose u zaštiti prirode i okoliša.