‘Sretan Božić svakome’

Nova pjesma Begina, trenutno najtraženijih tamburaša modernog pop zvuka ne samo u Hrvatskoj već i susjednim nam zemljama, stigla je u pravi trenutak! Svima poznata božićna melodija pjesme „Sretan Božić svakome“ po prvi put je aranžirana u ovom stilu uz glazbene niti prekrasnog zvuka tambure.

Za ovu bezvremensku pjesmu koja već godinama mnogim obiteljima uljepšava Božić, Begini su snimili video spot koji idiličnim slikama savršeno prati melodiju i tekst!

{youtube}AyeS7PI3mcw{/youtube}

Obiteljsku idilu u novom spotu Begina osmislio je i upakirao u finalan proizvod redatelj Igor Vignjević. Za prekrasni ambijent najzaslužnija je lokacija, odnosno interijer ‘Čarobne kolibe’ koja je smještena u skrovitom i borovom šumom okruženom mjestašcu Hlevci u blizini Ravne Gore. Pjesma „Sretan Božić svakome“ u originalu je zapravo jedna od najpopularnijih svečanih pjesama diljem svijeta, a potiče iz Walesa, jedne od četiri države Ujedinjenog Kraljevstva. Za aranžman ove verzije pobrinuo se Luka Kovačić.  A zašto su popularni Begini baš ovu pjesmu odlučili otpjevati, otkriva nam pjevač Mario Budišćak: ‘Božić je vrijeme veselja, smijeha, ljubavi i druženja s najdražima, a božićne pjesme uvijek su bile veliki dio te čarolije. Unutar benda shvatili smo da je ova pjesma svakom članu posebnija od ostalih i odlučili smo je bar za jedan Božić učiniti ‘svojom’ kako bi i mi drugima mogli uljepšati blagdane!’