‘Generale’

Iščekivana nova pjesma i video spot Severine ‘Generale’ koju je snimila sa sve popularnijom ženskom grupom Učiteljice ugledala je svijetlo dana!

Radnja spota odvija se na moru u predivnom ljetnjom ambijentu, a odabrani koji su imali priliku pogledati spot, kažu kako je ovo najbolje izdanje popularne splićanke do sada. ‘Sjajno smo se družile na snimanju spota za ‘Generala’ i nismo mogle vjerovati koliko je Seve sexy uživo. Odlično je reagirala na naš spoj tambure i violine i kaže kako joj danima ne izazi iz glave naša zajednička pjesma. Dobro smo se snašle, zadovoljne smo i mi i Seve.‘  – ističu Učiteljice, Matea, Silvia i Ana. ‘Imamo iza sebe već tri spota, sa Jasminom Stavrosom, Nedom Ukraden i za našu solo pjesmu “Nisam ja tvoja Učiteljica”, ali je ovaj spot bio produkcijski najzahtjevniji i sniman je nekoliko dana na više lokacija‘ – dodaju zgodne ‘Učiteljice’.

{youtube}_MAz-gOjeb0{/youtube}

Učiteljice su posljednjih mjeseci uspjele skrenuti pažnju javnosti na sebe, a njihovi brojni nastupi i činjenica da je Severina željela baš sa njima snimiti svoj novi singl, govore u prilog tome. Autori pjesme, Dušan Bačić i Bojan Dragojević kažu da dugo nisu napisali bolju pjesmu od ‘Generale’, ali i da je za njih veliki izazov posle ‘Tarapane’ ponovo raditi sa najvećom regionalnom zvijezdom.