Šoja u Lokalu

Kneževi parkovi nova je tvrtka u Općini Kneževi Vinogradi koja će obuhvatiti veliki dio komunalnih poslova te skrb o bazenima, s obzirom da je Gradnja izašla iz koncesije bazena. Rekao je to u jučerašnjoj emisiji Lokal načelnik Općine Kneževi Vinogradi Deneš Šoja.
Najbitnije da kupališna sezona nije upitna, sada radimo na izmjeni filtera, a nadamo se do kraja godine pronaći sredstva za sanaciju školjke bazena, naglasio je Šoja.
{mp3}sojalokal{/mp3}
Kao najveći investicijski projekt, Šoja ističe Lateralni kanal od Monjoroša do Kneževih Vinograda odnosno ceste prema Grabovcu, koji je trebao već biti završen, a konačni završetak očekuje se do lipnja. U Kneževim Vinogradima završavaju se priključci na kanalizaciju, a u tijeku je obnova prostorija ispod Doma kulture u svrhu okupljališta mladih, slijedi sanacija bankina gdje je prošla kanalizacija, a u Karancu slijede anacija nogostupa na grobljima. Završen je parking kod karanačke Katoličke crkve, a općina je otkupila jednu staru zgradu te planiramo urediti središte sela. U Suzi je na redu adaptacija vatrogasnog doma i odvodnja u ulici Petefi Šandora. U Kotlini slijedi sanacija okoliša kod crkve i izgradnja rukometnog igrališta, a u  Zmajevcu uređenje eko punkta i zavičajnog te vinskog muzeja. Za Mirkovac je predviđena sanacija nogostupa i ostalih manjih radova na uređenju mjesta.