Radionice BARA-e

Grad Beli Manastir i Baranjska razvojna agencija Grada Belog Manastira (BARA) pripremaju radionicu “Usklađivanja statuta za udruge” te trening pisanja projekata u trajanju od 7 dana. Radionica će se održati 19. kolovoza od 10 do 13 sati u Maloj vijećnici Grada Belog Manastira.

Pismenim će putem biti pozvane sve registrirane udruge na području grada i prigradskih naselja, kako bi dobile informaciju da trebaju uskladiti statute s novim Zakonom o Udrugama, do 30.09.2015. godine.

Svi zainteresirani, svoje sudjelovanje na radionici mogu prijaviti telefonom na broj 031 / 710 217, do utorka 18.08.2015. godine.

“U 7 dana do projekta
“, naziv je treninga na kojemu će sve pravne i fizičke osobe koje se prijave, same i uz vodstvo mentora iz Baranjske razvojne agencije, u tjedan dana pripremiti prijedlog projekta te ga prijaviti na otvoreni natječaj. Za sudionike s područja grada Belog Manastira i prigradskih naselja, trening “U 7 dana do projekta” je besplatan, dok će se za sve ostale zainteresirane naplaćivati. Prijava za trening je putem Interneta, krajnji rok prijave je 16. kolovoza, a očekivani početak treninga je 20. kolovoza 2015. godine.