Quadrilla u 6 gradova OBŽ-e

Nakon dvije godine, maturanti Osječko-baranjske županije ponovno su u srijedu, 25. svibnja obilježili završetak srednjoškolske izobrazbe francuskim dvorskim plesom quadrillom…

Ovogodišnji maturanti Osječko-baranjske županije, njih 2.410, otplesali su Quadrillu te se na taj način oprostili od srednjoškolskih klupa. U šest gradova županije – Belom Manastiru, Valpovu, Donjem Miholjcu, Našicama, Đakovu i Osijeku, učenici su na jedinstven način obilježili kraj jednog životnog poglavlja, a 1.482 osječkih maturanta ispratili su zamjenik župana Josip Miletić, zamjenik gradonačelnika Grada Osijeka Dragan Vulin te pročelnica Upravnog odjela za obrazovanje i mlade Osječko-baranjske županije Miranda Glavaš Kul.

Danas je njihov dan i ujedno prilika da im zaplješćemo na svemu onome što su do sada učinili, a uvjeren sam da će jednako uspješni biti i u izazovima koji su pred njima. Čestitam i njihovim roditeljima, bližnjima i predanim profesorima koji su ih sve ove godine usmjeravali i bili im podrška tijekom obrazovanja – kazao je zamjenik župana Josip Miletić.

Galeriju fotografija i video zapis Quadrilla-e u Belom Manastiru pogledajte i na Facebook stranici Radio Baranje.