Proljetni i obrtnički sajam

U organizaciji Gospodarskog centra Osječko-baranjske županije d.o.o. i uz podršku Hrvatske obrtničke komore Osječko-baranjske županije tradicionalno će se održati Proljetni i obrtnički sajam u vremenu od 15.-17.3.2024. godine koji privlači značajan broj izlagača s temom poljoprivrede, opreme i uređaja u kućanstvu, tradicijskih i autohtonih proizvoda obiteljskih poljoprivrednih gospodarstava, obrtničkih proizvoda te predstavljanje gospodarskih potencijala općina Osječko-baranjske županije.

Cilj sajma je promicanje proizvoda, usluga i tehnologija koje će unaprijediti poljoprivrednu proizvodnju, te na ekološki prihvatljiv, energetski učinkovit i ekonomski opravdan način pridonijeti unaprjeđenju ruralnog razvoja koje direktno utječe na gospodarski razvoj Osječko – baranjske županije.

Proljetni i obrtnički sajam održat će se na prostoru Gospodarskog centra Osječko-baranjske županije, Gospodarska zona 10, Osijek.

Dokumenti potrebni za prijavu nalaze se na sljedećoj poveznici: https://knezevi-vinogradi.hr/2024/poziv-za-sudjelovanje-na-proljetnom-i-obrtnickom-sajmu-u-gospodarskom-centru-osjecko-baranjske-zupanije/

Općina Kneževi Vinogradi