Program “Aktivni u zajednici”

Zaklada Slagalica i Grad Beli Manastir pozivaju sve zainteresirane građane na predstavljanje programa „Aktivni u zajednici“ koje će se održati u utorak 13. ožujka 2018. godine u 15 sati u prostorijama Male vijećnice u zgradi Gradske uprave, na adresi Kralja Tomislava 53.

Grad Beli Manastir je temeljem Javnog poziva odabran za provedbu programa „Aktivni u zajednici“, a cilj kojeg je povećati društveni kapital. U suradnji s građanima, organizacijama, poduzetnicima i raznim drugim dionicima pojedine lokalne zajednice želimo riješiti konkretni problem koji su sami dionici istaknuli kao prioritet rješavanja za njihovu zajednicu, te potaknuti sve zainteresirane na suradnju, kreativnost i zajedničko djelovanje.
Ovo je tek prva od niza aktivnosti koje će se provoditi u sklopu ovog programa. Pridružite se predstavljanju, postavite pitanja i saznate sve što Vas zanima, jer… aktivna zajednica nije netko drugi, aktivna zajednica ste Vi!


Sudjelovanje je besplatno, radi što kvalitetnije odrade radionice svoj dolazak potvrdite na e-mail info@zaklada-slagalica.hr ili na telefon 031/213-255