Predstavljen novi direktor Vodovoda

Javnosti se danas prvi puta predstavio novi direktor Baranjskog vodovoda Mario Kovač. Prošli je tjedan skupština sa 50 postotnim udjelom Belog Manastira i 10 postotnog udjela Općine Petlovac, između 4 kandidata izabrala Kovača. Protiv su bili predstavnici općina Popovac, Kneževi Vinogradi, Draž i Čeminac zbog činjenice da je ponovno presudila stranačka pripadnost Maria Kovača inače člana SDP-a. Kovač je diplomirani ekonomist i radio je 9 godina u jednoj osječkoj privatnoj tvrtki sa 20-ak zaposlenih. Tvrdi kako je upoznat sa teškim stanjem u Vodovodu i uvjeren je da neće iznevjeriti povjerenje.
{mp3}mariokovac{/mp3}
Predstavljajući novog direktora gradonačelnik Ivan Doboš naglasio je kako je bila potreba što hitnijeg izbora novog direktora, kako bi se krenulo u ugovaranje i potpisivanje projekta Aglomeracija Beli Manastir vrijedna preko 80 milijuna kuna.
{mp3}dobodprojekti{/mp3}
Dogradonačelnik Marko Bogatić je odbacio sve navode 4 baranjska načelnika o navodnoj neregularnosti same skupštine na kojoj je izabran Kovač.
Dnevni red je izglasan o čemu postoji zapisnik, a Tanja Bartolić je imenovana za privremenu upraviteljicu, a ne direktoricu, tako da nije ni mogla podnijeti ostavku na mjesto direktora, rekao je Bogatić.