Otvoreni grad: Gradonačelnik Rob o infrastrukturnim problemima i projektima

Iako je u tijeku sanacija divljih deponija i dalje zbog bahatih građana one se i dalje pune te ćemo to nakon sanacije pokušati riješiti ogradama i kamerama, rekao je u emisiji Otvoreni grad gradonačelnik Belog Manastira Tomislav Rob. U tijeku je sanacija površine iznad gradskih bazena, u Branjinom vrhu i u Šećerani, međutim nakon sanacije gotovo istu noć one se ponovno pune. Posao je vrijedan preko milijun kuna, od čega grad sudjeluje sa 20 %. Posljednjih mjeseci govori se o promjeni načina odvoza komunalnog otpada, koji će zaživjeti uskoro, kaže gradonačelnik Rob.

Osječka ulica sječe biciklističku stazu, a radi se na realizaciji gradnje nove biciklističke staze i povećanja sigurnosti biciklista.

Gost emisije Otvoreni grad bio je i predsjednik gradskog odbora za branitelje Janoš Kalozi, koji je najavio obilježavanje Oluje, Dana pobjede i hrvatskih branitelja te posebno belomanastirskih branitelja. Uoči Dana pobjede dijelu branitelja bit će podijeljen i državne zastave, kako bi ukrasili svoje kuće na taj dan.