Otvoreni bazeni u Kneževim VinogradimaPrigodnim programom pod nazivom ‘Obiteljski dan’, u četvrtak 26. svibnja s radom je počeo iznimno posjećen ŠRC Bazeni u Kneževim Vinogradima.
Otvaranje je obilježeno nastupom djece i mladih iz Kneževih Vinograda i Belog Manastira pod vodstvom SKOK kluba i Gimnastičkog društva Beli Manastir i Zajednice sportskih udruga Beli Manastir.

Bazeni su vrhunski uređeni, a osim ulaganja u opremu (filter postrojenje, restoran, zelenilo itd) mnogo je uloženo rada i truda svih djelatnika tvrtke Kneževi parkovi i Općine Kneževi Vinogradi.

Ove godine Bazeni su otvoreni ranije, a njihov smisao kako ističe direktor tvrtke Kneževi Parkovi Damir Paulić, nije samo kupanje već osmišljavanje i drugih sadržaja. Lijepo uređen ambijent dostupan je u proljetno – ljetnom razdoblju. Škole, druge ustanove, biciklisti, obitelji mogu planirati izlete i odmore, uživati u šetnji, razgledavanju te konzumaciji jela. Tijekom ljeta planirana su brojna događanja. Posjetiteljima je dostupan je restoran “Panon” s raznovrsnom ponudom a uskoro i Vinoteka i Kušaonica vina te drugi sadržaji.