Osijeku bod protiv Dinama na Maksimiru, u nedjelju stiže Hajduk

Osijek je prekinuo crni niz, i to u prvoj utakmici pod vodstvom novog trenera Borimira Perkovića. Nekadašnji igrač Osijeka s velikom je časti ali i obavezama prihvatio klupu Osijeka s vjerom kako će napraviti prave rezultate s momčadi, a već u prvom susretu na Maksimiru je uzeo bod Dinamu.

Poveo je Osijek prekrasnim pogotkom Miereza u 55. minuti utakmice, da bi na konačnih 1:1 postavio Petković također fantastičnim pogotkom u 62. minuti,

Imali su i Osijek, ali i Dinamo nekoliko vrlo ozbiljnih šansi, no rezultat se do kraja nije mijenjao.

Odlična najava za nedjelju kada u Gradski vrt stiže Hajduk, i prava je to prilika igračima Osijeka iskupiti se za poraz u kupu prije nekoliko dana.

“Kad dođete u Maksimir igrati protiv ovakve momčadi, ne izgubiti je veliki motiv za dalje. Ne samo za mene nego za cijelu momčad. Lijepo je doći ovdje i vraćati se kući s bodom. Ne smijemo napraviti ono što je dovelo do gola Dinama, pazit ćemo na to u budućnosti. Zahvalio bih i pohvalio bih Roberta Ljubičića koji je priznao da nije penal. To je velika stvar i, ako je moguće, pišite o tome stotinu dana. To je sport i svaki sportaš bi trebao biti takav. Svaka mu čast”, rekao je trener Osijeka Perković nakon susreta.