‘Odo ja’

Jelena Rozga predstavila je novi video spot za pjesmu “Odo’ ja”. Iako je njena mnogobrojna publika imala prilike čuti dio ove pjesme rađene za potrebe serije “Kud puklo da puklo”, ovim će spotom Jelena predstaviti i pjesmu u cijelosti. Redatelj spota je Goran Rukavina, a u spotu se osim atraktivne Jelene pojavljuju i glumci iz popularne serije.

{youtube}LawoCMq3p5Q{/youtube}

S obzirom na prethodne singlove, “Nirvana”, s kojom je bila nominirana za Porin u kategoriji Hit godine, prekrasnu baladu “Cirkus”, ali i ostale hitove “Solo igračica”, “Zanemari”, “Okus mentola” te aktualni “Život je čudo”, Jelena je itekako zadovoljna tekućom godinom koju će zaključiti s pretrpanim koncertnim rasporedom, a samo do kraja studenog u njenim koncertima uživat će publika u Frankfurtu, Koperu i Celju.

Jelena ne miruje ni kad je u pitanju njena diskografija, a novi studijski album, na radost njenih fanova, već je u pripremi. S prvijencem “Oprosti mala” objavljenim 2006. godine, Jelena je označila početak svoje solističke karijere, dok se albumom “Bižuterija” objavljenim 2011. godine potvrdila kao najtraženija pjevačica u Hrvatskoj i u regiji. Godine 2012. objavljena je dvostruka kompilacija “Best of” na kojoj su se našli Jelenini hitovi iz solo karijere, ali i pjesme koje je otpjevala s grupom Magazin.