‘Lipote takve nij’

U prepunom Hrvatskom domu u Đakovu je predstavljeno izdanje “Ljepote takve nij” i premijerno prikazan spot “Ne vrijedi plakati” Jacquesa Houdeka.

Projekt producenta Tihomira Ivanetića na kojem se nalaze najljepše tradicijske starogradske i autorske pjesme, romance i šansone, doživio je ovacije mnogobrojne publike, prijatelja, suradnika i kolega glazbenika, koji su prepoznali njegovu umjetničku i baštinsku vrijednost.

Na predstavljanju su nastupili Igor Delač, Đani Stipaničev, Ervin Baučić, Maja Blagdan Hanka Paldum i Jacques Houdek koji su uz tamburaški orkestar pod ravnanjem Krunoslava Dražića izveli pjesme s ovoga albuma, a program je vrhunski vodio Branko Uvodić. Na predstavljanju su nadahnuto govorili Mihael Ferić, stručni suradnik na albumu te Želimir Babogredac, direktor diskografske kuće Croatia Records. Oduševljenje publike u tijesnoj đakovačkoj dvorani izazvala je i premijera prekrasnog spota Jacquesa Houdeka “Ne vrijedi plakati” koji potpisuje redatelj Mario Šulina iz Produkcije Nova.

{youtube}AU7EemwUe-c&feature=youtu.be{/youtube}

Podsjetimo, devet tradicijskih, starogradskih i autorskih pjesama, romanci i šansona u tamburaškim aranžmanima Krunoslava Dražića i Krunoslava Seletkovića, uvršteno je na kompilaciju ‘Ljepote takve nij’ koja je krajem lipnja objavljena u nakladi Croatia Recordsa. Pod producentskom palicom Tihomira Ivanetića pjevali su Ervin Baučić, Igor Delač, Maja Blagdan, Sandra Bagarić i Martina Tomčić, Giuliano, Hanka Paldum, Jacques Houdek, Đani Stipaničev i Arsen Dedić, a svi oni izvode poznate evergreene poput ‘Ribara starog kći’, ‘Miruj, miruj srce moje’, ‘Kad bi ove ruže male’, ‘Ne vrijedi plakati’, ‘Dida moj’ i druge. Sve tambure odsvirao je Krunoslav Dražić, stručni suradnik na albumu je Mihael Ferić, a mix i mastering odradio je Ivanetic Sound.