‘Od najgorih najbolji’

Gotovo deset godina nakon velikog hita “Prava ljubav” Lana Jurčević i Luka Nižetić su ponovno udružili snage u novoj pjesmi.

Radi se o pjesmi “Od najgorih najbolji” koja sigurno nikoga neće ostaviti ravnodušnim. Glazbu i aranžman za pjesmu potpisuje Amil Lojo, dok je tekst napisao Fayo. Pjesmu i spot su komentirali Lana i Luka.

Nakon toliko godina, Luka i ja smo se ponovno zaljubili u neku pjesmu. U biti, pjesma je ponovno našla nas. Baš sam sretna i ponosna na cijelu ekipu, jer smo mjesecima “kuhali” ovo i sada je sve na publici. Mi smo ispričali iskrenu priču ljubavi i odnosa koji je turbulentan, u kojemu ima svega – svega što nas diže sto metara iznad zemlje, ali i spušta ispod nje“, rekla je Lana.

{youtube}VLVgfCpTb50{/youtube}

Priča se ponavlja, scenarij je isti, ali smo skoro deset godina stariji. Tako bi nekako u kratkim crtama mogao opisati ponovnu strast koja mi se dogodila s Lanom u realizaciji našeg novog dueta. Prvo me nazvala, rekla imam pjesmu i naravno oboje smo odmah kliknuli. Sve se dogodilu u nekih deset dana i nikad tako ekspresno nisam snimio pjesmu i za nju video broj, no s Lanom je sve moguće i izvedivo jer kad ona nešto zacrta to i u konačnici realizira. Naravno sve je bilo dodatno lakše jer se nas dvoje zaista u dušu poznajemo, čitamo si misli i jednostavno se nadopunjujemo. Očekujem da će se mnogi u pjesmi naći kao što smo se ponovno našli Lana i ja. Snimanje spota je bilo vrlo uzbudljivo i u jednom trenutku skoro pogubno za nas dvoje jer od siline izražavanja emocija smo odvalili komad zida koji nam je pao na glavu pa već par dana nosim ožiljke na ‘duši’ (hahhaa). Mislim da smo se Lana i ja s ovom pjesmu vezali zauvijek“, dodaje Luka.