OBŽ osigurava ženama poduzetnicama besplatni nastup na Osječkom jesenskom sajmu

U okviru 25. Osječkog jesenskog sajma, koji se održava od 14. do 16. listopada 2022. godine, bit će organizirana 9. Izložba ženskog poduzetništva. Cilj ove manifestacije je kreiranje novih poslovnih mogućnosti za poslovne subjekte u većinskom vlasništvu žena, upoznavanje tržišta s dostignućima i kreativnošću žena, kao i razmjena iskustava i promoviranje pozitivnog imidža žena u poslovanju. U cilju što kvalitetnije organizacije ove manifestacije, ali i kao direktna podrška ženama poduzetnicima, Osječko-baranjska županija i ove je godine osigurala iznos od 50.000,00 kuna, za koji će biti zakupljen sajamski prostor te opremljeni štandovi na kojima će žene poduzetnice moći besplatno izlagati svoje proizvode.

Sve žene poduzetnice te poslovni subjekti u većinskom vlasništvu žena koji žele sudjelovati i prezentirati svoje djelatnosti, proizvode i usluge u okviru 9. Izložbe ženskog poduzetništva mogu se javiti u Upravni odjel za gospodarstvo Osječko-baranjske županije (e-mail: gospodarstvo@obz.hr, telefon: 031 221-881) ili Osječkom sajmu d.o.o. (e-mail: osjecki.sajam@os-sajam.hr, telefon: 031 303-108).

Također, Osječko-baranjska županija sufinancira nastupe na sajamskim manifestacijama i svim ostalim subjektima malog gospodarstva – obrtima, trgovačkim društva i zadrugama, ali i poduzetničkim potpornim institucijama, obiteljskim poljoprivrednim gospodarstvima te drugim fizičkim i pravnim osobama koje imaju sjedište na području naše Županije. Informacije o ovim projektima nalaze se na internetskim stranicama Županije www.obz.hr