Nova web stranica TZ Općine Bilje

Turistička stranica Općine Bilje predstavila je novu web stranicu. Izradila ju je tvrtka MONO iz Osijeka – www.tzo-bilje.hr

Stranica donosi nekoliko različitih rubrika, a pretraživati možete novosti, događanja, multimedijski sadržaj, popis smještajnih kapaciteta, atrakcije poput PP Kopački rit, Kuću u prirodi i Eko centar – Zlatna greda, dvorce i sva mjesta na području Općine Bilje.

Renata Forjan

Direktorica turističke zajednice Renata Forjan podsjetila je i na novost u turističkoj ponudi na području općine Bilje – Novo u ponudi je etno kuca i školski muzej u Vardarcu.

Osim što na novoj web stranici pretraživati možete novosti, događanja, multimedijski sadržaj, popis smještajnih kapaciteta, atrakcije poput PP Kopački rit, Kuću u prirodi i Eko centar – Zlatna greda, dvorce i sva mjesta na području Općine Bilje. Cilj je između ostalog zainteresirati turiste za dolazak u općinu Bilja i otkrivanje novih zanimljivosti.

Nova web stranica ne nudi povijest općine već njen turistički potencijal, a novost je i da će se na njoj nalazit popis svih obiteljskih poljoprivrednih gospodarstva koji nemaju smještajnih kapaciteta već se bave proizvodnjom paprike, suhomesnatih proizvoda i drugih tradicionalnih jela, začina i sl. Zanimljiva je i rubrika Outdoors koja nudi pregled sportskog i ostalog vanjskog sadržaja kao što je primjerice cikloturizam, a koje nudi općina Bilje.

Direktor Turističke zajednice Baranje Matej Perkušić zadovoljan je suradnjom turističkih zajednica na području Baranje kao i rezultatima koje su postigle.

Matej Perkušić