MUP-OBŽ-7 prometnih nesreća, tijelo u dvorištu stambene zgrade i biciklist s 2,01 promila

Jutros u 7,59 sati zaprimljena je dojava da se u Osijeku, u Županijskoj ulici u dvorištu stambene zgrade nalazi nepoznata muška osoba koja leži i ne daje znakove života.

Policijski službenici žurno su izašli na mjesto događaja gdje je liječnik Zavoda za hitnu medicinu Osječko-baranjske županije konstatirao smrt muške osobe.

Na mjestu događaja slijedi obavljanje očevida.

U protekla 24 sata na području Policijske uprave osječko-baranjske evidentirano je sedam prometnih nesreća. U jednoj prometnoj nesreći jedna osoba zadobila je lake tjelesne ozljede dok je jedna zadobila teške tjelesne ozljede. U preostalih šest prometnih nesreća nastala je materijala šteta.
 
Četiri prometne nesreća dogodile su se na području PPRP Osijek dvije na području PP Đakovo te jedna na području PP Donji Miholjac.
 
Biciklom upravljao s 2,01 promila
U Belom Manastiru je jučer oko 12,30 sati u nadzoru prometa zatečen 53-godišnji biciklist. Obavljenim alkotestiranjem utvrđena mu je prisutnost od 2,01 promila alkohola u krvi. Biciklist je smješten u posebnu prostoriju do prestanka djelovanja opojnog sredstva.