Maturanti u Belom Manastiru otplesali Quadrillu

Osječko-baranjska županija i ove je godine po 17. put organizirala ispraćaj maturanata uz plesanje Quadrille. Takav ispraćaj iz srednje škole do sada je imalo više od 45.000 maturanata iz tridesetak srednjih škola s područja Županije, a ove godine u programu će sudjelovati 2.324 maturanata, od kojih 1.435 u gradu Osijeku.

Ispraćaj maturanata održan je u šest gradova Osječko-baranjske županije – Belom Manastiru, Valpovu, Donjem Miholjcu, Našicama, Đakovu i Osijeku.

Lijepo je u našim gradovima vidjeti mlade u plesu Quadrille, njihove roditelje, bake, djede i druge osobe koje im daju podršku, kao i njihove profesore i učitelje kojima zahvaljujem i za ovu generaciju maturanata. Maturantima koji završavaju školovanje želim brz pronalazak posla i ostanak u Osječko-baranjskoj županiji, a onima koji nastavljaju studiranje želim da uspiju upravo tamo gdje su imali preference, steknu željena zanimanja i potom ostanu ovdje raditi” – kazao je na konfrenciji za novinar povodom Quadrille zamjenik župana Josip Miletić.