Malonogometni turnir u Kneževim Vinogradima

U veteranskoj kategoriji u borbi za 3. mjesto pobjedu je odnijela ekipa CB Samba, a u finalnoj utakmici ekipa Baranja Belje poražena je od ekipe Darocz.

Nakon veteranskog dijela, koji je poslužio za zagrijavanje, slijedila je utakmica za 3. mjesto seniora gdje je ekipa OPG Budimir bila bolja od ekipe Općina Darda i time stala na tron. Nakon odigrane utakmice za treće mjesto slijedio je pravi spektakl.

Uz light show, prigodnu glazbu, baklje i ogromnu podršku publike na teren je, uz prozivku igrača, najprije izašla ekipa iz Višnjevca. Svaki igrač je na teren ispračen pljeskom, a onda je uslijedilo prozivanje ekipe Media Box. Dečki su od prve sekunde utakmice pridobili simpatije publike koja im je na kraju i dala dodatni vjetar u leđa u velikom finalu.

Posebno se istaknu najmlađi igrač turnira, Nemanja Poznanović, koji je potom i osvojio titulu najboljeg golmana, ali i najboljeg igrača turnira.

SENIORI

1. mjesto: Media Box
2. mjesto: Višnjevac
3. mjesto: OPG Budimir

VETERANI

1. mjesto: Darocz
2. mjesto: Baranja Belje
3. mjesto: CB Samba

Najbolji golman turnira: Nemanja Poznanović
Najbolji igrač turnira: Nemanja Poznanović
Najbolji strijelac turnira: Josip Špoljarić
Fair play ekipa turnira: Baza Naselje

Organizatori turnira se zahvaljuju svim gledateljima, sponzorima i ekipama, te s velikim žarom rade planove za iduću godinu kada žele turnir podignuti za još višu razinu s kvalitetom nogometa i dodatnih aktivnosti uz teren.

Izvor: facebook – Kneževi Vinogradi Info