Malena Kiara treba priliku za život: Hrvatska, možemo mi to!

U Hrvatskoj traje humanitarna akcija za djevojčicu Kiaru. Podsjetimo, malenoj Kiari dijagnosticiran je iznimno rijedak zloćudni tumor na mozgu, a liječenje treba nastaviti u Americi.

Kiarina prilika za život košta oko pet milijuna dolara, što je oko 33 milijuna hrvatskih kuna. Prilika se naziva ONC201 i nalazi se u SAD-u gdje se trenutno jedino provodi eksperimentalno liječenje ovakve vrste smrtonosne bolesti. Koliko je bolest rijetka pokazuju statistike prema kojima na 800 tisuća djece, dvoje oboli od ovakve vrste tumora.

”Vesela sam i zaigrana curica, velikog srca i puna ljubavi za sve. Ove godine sam trebala krenuti u prvi razred osnovne škole, no opaka i okrutna bolest mi je okrenula život naopako. Krajem sedmog mjeseca mi je dijagnosticiran difuzni gliom središnje linije, visokog gradusa (gradus IV). Ja se želim boriti i borim se iz dana u dan, želim hrabro dalje koračati kroz život, jednostavno želim živjeti!

Pomozite mi da pobijedim ovu zloćudnu bolest i pružite mi priliku za život. Nemojte mene, seku, tatu i mamu ostaviti same na ovom putovanju! Vaša humanost mi može vratiti prekinuto djetinjstvo i osigurati put do ozdravljenja.”

Trenutno je za malenu Kiaru prikupljena tek trećina iznosa za liječenje.

Tri su načina za pomoć:

Prvi je uplata novčanih sredstava na račun majke:

Matea Lambaša Goršić – Tekući: HR9125030073251005176

Žiro: HR8125030073151000296

Swift: VBCRHR22

Sberbank d.d.

Model HR99

Opis plaćanja: donacija za Kiarino liječenje

Zatim uplata na račun Crvenog križa (službeni donacijski račun):

Humanitarni račun za Kiaru:

Uplate: “Pomoć za Kiaru”

Crveni križ IBAN: HR7823900011500216860,

Model: HR02, Poziv na br – OIB uplatitelja, Inozemstvo

BIC: HPBZHR2X

Treći način je uplata na funding kampanju klikom na LINK.

Photo: Foto: GoGetFunding/Svi za Kiaru/Matea Lambasa Gorsic