Kuća iz filma “Sam u kući” može se unajmiti

Jednodnevni boravak u kući filmske obitelji McCallister moći će se rezervirati.

Dom je uređen tako da izgleda slično onome u filmu koji je lik Kevina McCallistera u izvedbi Macaulaya Culkina učinio slavnim.

Devin Ratray, glumac koji je glumio Kevinova starijeg brata Buzza, dočekat će goste u rezidenciji McCallister putem Zooma.

Možda smo svi sada stariji i mudriji, ali nikad nismo prestari za praznično veselje”, rekao je “Buzz” u najavi.

Dakle, ove godine provedite praznike, ne tako sami, u kući mojih roditelja.”

Kada gosti uđu kroz vrata dočekat će ih crveni tepih i Buzzove slike na zidu.

Uživat će u blagdanskom ugođaju dnevne sobe uz božićno drvce i vunene čizmice obješene iznad kamina. Posjetitelji će spavati u sobi Kevinovih roditelja u krevetu s baldahinom, a bit će tu i očev losion poslije brijanja, starinski radio sat i stari ogromni televizor.

Ako ima djece, dostupna je i druga spavaća soba za goste.

Prazne limenke boje spremne su za postavljanje zamki, tu je i nezdrava hrana iz 90-ih, uključujući najfiniju pizzu u Chicagu i večera uz svijeće s vrlo kaloričnim Kraft makaronima i sirom, te susret s Buzzovim ljubimcem tarantulom, Axlom.

Posjetitelji će također moći pogledati film “Home Sweet Home Alone” u kojem Ratray ponavlja svoju ulogu, i ponijeti kući Lego Ideas “Home Alone” komplet za uspomenu.

Član Buzzovog tima “McCallister Security” organizirat će obroke.

Kuća u predgrađu i danas je turistička atrakcija.

Potrebno je samo kratko boraviti na ulici u Winnetki i već će se pojaviti ljudi s fotoaparatima da slikaju kuću iz filma “Sam u kući“.

(Hina)

FOTO :https://news.airbnb.com/a-holiday-wish-come-true-the-real-life-home-alone-house-is-now-bookable/