Korona nije zaustavila radove

Razdoblje korona krize za sada nije ostavila na traga na brojnim investicijama u Belom Manastiru i baranjskim općinama.U principu građevinski radovi nisu ni stali, pa načelnici imaju razloga za zadovoljstvo.

 

Gradonačelnik Tomislav Rob bazen ističe kao prioritet, a dinamika radova je zadovoljavajuća. Osim toga do kraja godine bi trebala biti završena Kuća kulena u Branjinom Vrhu i društveni dom u Šumarini.

{mp3}2020/rob radovi{/mp3}
Općina Darda se također ne može požaliti na manjak investicija, pa se tako nastavlja gradnja kuća u Romskom naselju, dječjih igrališta, biciklistička staza od Meca do obilaznice.

{mp3}2020/vukoje radovi{/mp3}
U Bilju je završeno reciklažno dvorište, dječji vrtić u Kopačevu, gradnja Čingi Lingi Čarde se nastavlja do jeseni, a izvjestan je početak gradnje biciklističke staze uz Biljsku cestu, s kojom je bilo problema oko financiranja.

{mp3}2020/cickaj radovi{/mp3}
U Općini Kneževi Vinogradi u tijeku je realizacija projekata vrijednih 40 milijuna kuna. Prioritet je završetak proširenja, uređenja te plinofikacije Kotline, nastavak gradnje ceste Kamenac – Popovac, otvaranje jaslica i stanova za stanovnike pustara u Kneževim Vinogradima, kanalizacije u Karancu i niz drugih infrastrukturnih projekata.

{mp3}2020/kramer radovi{/mp3}