‘Ho Ho Ho’

Možete li zamisliti djevojku koja za Božić ne želi poklone, jer želi Djeda Božićnjaka samo za sebe? Upravo o jednoj takvoj djevojci pjeva Filip Dizdar u svojoj novoj pjesmi „HO HO HO“!

Zanimljiv tekst i veseli ritam pjesme savršeno će se uklopiti u blagdansko veselje i atmosferu koja je svugdje oko nas.

{youtube}ogV6Guhqdu8{/youtube}

Ovu simpatičnu i ne baš tipičnu priču Filip je odlučio napisati za melodiju koja već neko vrijeme čeka svoje tekstualno ruho: ‘Riječ je o melodiji koju sviram već dvije godine na gitari i uvijek me podsjećala na Božić. Ovog joj Božića nisam dao mira i napisao sam tekst za nju iz čega je i nastala pjesma “HO HO HO“. ‘Glazbu pjesme „HO HO HO“ zajedno potpisuju Filip i provjereni suradnik Alan Dović, s kojim je surađivao i na posljednjem singlu „Ona zna“. Produkciju i aranžman također potpisuje Alan Dović, dok je mastering pjesme radio Dragutin Smokrović-Smokva.

Filip nam kroz smijeh otkriva i što se krije iza zanimljivog zvuka kojeg možemo čuti u novoj pjesmi: ‘U pjesmi se pojavljuje i solo ‘truba’ koja je na početku bila improvizacija u zafrkantskom tonu da bi ju na kraju kao takvu ostavili u pjesmi. Naravno, nije riječ o pravoj trubi već mom oponašanju zvuka trube. Bubnjevi su pravi, a njih je i ovog puta odsvirao sjajni Nikola Babić!