HCK Beli Manastir – Zajedno za bolju i sretniju budućnost

Hrvatski Crveni križ, Gradsko društvo Crvenog križa Beli Manastir, nositelj je milijun i pol kuna vrijednog projekta pod nazivom ‘Zajedno za bolju i sretniju budućnost 2‘ kojega provodi u partnerstvu s Grad Belim Manastirom, Centrom za socijalnu skrb Beli Manastir i Hrvatskim zavodom za zapošljavanje – Regionalnim uredom Osijek.

U sklopu projekt iz „Zaželi – Programa zapošljavanja žena“ financiranog sredstvima Europskog socijalnog fonda zaposlit će se 30 žena koje će se brinuti za 180 starijih i/ili nemoćnih osoba na području Grada Belog Manastira i prigradskih naselja (Šećerana, Šumarina i Branjin Vrh). Žene obuhvaćene ovim projektom će se socijalno uključiti, dobiti osjećaj veće vrijednosti, smanjiti će se rizik od njihovog siromaštva, a svojim radom potaknuti će socijalnu uključenost i povećati razinu kvalitete života starijih i/ili nemoćnih osoba.

Gradsko društvo Crvenog križa Beli Manastir poziva sve starije i nemoćne osobe s područja Grada i prigradskih naselja koji imaju potrebu za pomoć u kući da se prijave radnim danom od 8 do 13 sati osobnim dolaskom ili na broj telefona 499-924.