GO SDP-a poziva na objavu cjenika

sdp beli manastir
sdp beli manastir

Odvoz otpada u kontejnerima bila je tema konferencije za novinare koju su održali predstavnici SDP-a Beli Manastir kod gradskog odlagališta. Problem je, smatraju, cijena kontejnera zapremnine 5 kubika koja je drastično porasla, a na što su ih upozorili stanovnici i poduzetnici s područja Baranje.

Predsjednik GO SDP-a Marko Bogatić pozvao je Baranjsku čistoću i Grad Beli Manastir na javno objavljivanje cjenika.

{mp3}2020/bogatickontejner{/mp3}

Bogatić je upozorio i na Grad prepun vreća zelenog otpada koji danima stoji uz prometnice i postavlja pitanje koliko vremena treba Baranjskoj čistoći za njihov odvoz. Podsjeća kako je broj zaposlenih u Baranjskoj čistoći porastao sa 60 na 100 i ne vidi razloge zbog koji se isti posao koji se prije obavljao s manje zaposlenika, sada ne može obaviti.

Nakon odgovara direktora Baranjske čistoće Damira Paulića, GO SDP-a Beli Manastir ponovno se oglasila priopćenjem koje prenosimo u cijelosti:

Molimo da Baranjska čistoća objavi kretanje “komercijalne” cijene kontenjera od 5 m3 od kolovoza 2017. godine do danas. Smatramo da to zanima ne samo građane i poduzetnike iz Belog Manasira, nego i iz cijele Baranje. Objavite cjenik!