Frankin Plan B

franka plan b
franka plan b

Hrvatska pop zvijezda Franka predstavila je novu moćnu baladu Plan B koja poručuje kako je ljubav sve, samo ne plan b. Intimna, snažna i topla pjesma Plan B svojevrstan je nastavak balada S tobom i Sve dok sanjaš, pjesama koje su Franku obilježile kao pjevačicu koja voli pokloniti publici snažnu emociju.

Pjesmu je napisao Branimir Mihaljević, tekst Neno Ninčević, dok produkciju zajednički potpisuju Marko i Branimir Mihaljević.

Znate onaj osjećaj kada volite i kada je sve drugo nebitno… osjećaj kada znate da je sve obično zapravo tako neobično… Upravo to je Plan B, lijepa, emotivna, a energična pjesma od koje se svaki put naježim. Idealna za nostalgičnu, hladnu zimu…” – izjavila je Franka.

{youtube}9wf5PG2i42s{/youtube}

Neno Ninčević je, baš poput pjesme ‘S tobom’ napisao predivan tekst, prepun snažnih poruka, koje zaista u potpunosti  potpisujem! Vjerujem da se svi možemo složiti kako je ‘Svijet bez ljubavi zauvijek izgubljen’. I zato nam je baš sada više nego ikada bitno da smo zajedno, da se pazimo i volimo. Dolazi vrijeme blagdana kada pokazujemo drugima koliko ih volimo i neka nam to vrijeme prođe uz rečenicu iz pjesme: ‘sekund bez ljubavi je život promašen!” – objasnila je Franka.

Za novu pjesmu Franka priprema i zanimljivo, neobično vizualno iznenađenje, potpuno drugačiji video spot koji će uskoro predstaviti.