Elementarna nepogoda – Petlovac i Popovac

Nakon proglašenja elementarne nepogode uslijed mraza na području Općine Petlovac, obavještavamo sve poljoprivredne proizvođače upisane u upisnik poljoprivrednika da eventualne štete uslijed mraza na voćarskim kulturama na području Općine Petlovac mogu prijaviti u općinskoj upravi svakog radnog dana do 07. lipnja. Prilikom prijave štete potrebno je priložiti presliku obrasca prijave za poticaj u 2021. godini, te presliku osobne iskaznice. Obrazac i izjava dostupni su na internet stranici Općine Petlovac.

Obavještavaju se poljoprivredna gospodarstva, pravne i fizičke osobe koje su pretrpjele štetu djelovanjem nepovoljnih vremenskih uvjeta –mraza na području Općine Popovac, da je Župan Osječko-baranjske županije dana 25.05.2021. proglasio prirodnu nepogodu mraz. Obavještavamo sve osobe (fizičke i pravne) koje imaju oštećenja na poljoprivrednoj proizvodnji uzrokovanu nepovoljnim vremenskim uvjetima – mrazom da svoju štetu mogu prijaviti Općinskom povjerenstvu za procjenu šteta Općine Popovac. Prijava štete se dostavlja u Jedinstveni upravni odjel Općine svakim radnim danom u vremenu od 9,00 do 14,00 sati i to zaključno do 04. lipnja 20210. (naknadna prijava nije moguća).

Obrazac za prijavu štete možete dobiti u Općini Popovac ili na web stranici www.popovac.hr. Za sve informacije možete se obratit na telefon Jedinstvenog upravnog odjela 728-126.