Domenica zove..

domenica
domenica

Kako je i najavila na svojim društvenim mrežama, Domenica je objavila videospot za novi singl Zovi.

Pjesma je to za koju kaže kako joj je najdraža od svih dok ju spot prikazuje u najizazovnijem izdanju do sada. Pjesmu autora Tončija i Vjekoslave Huljić Domenica će uživo predstaviti i na ovogodišnjem CMC festivalu u Vodicama, 5. rujna.

Pjesma je plesna, pozitivna, brzo ulazi u uho. Kad ju čuješ, jednostavno poželiš izaći van i plesati, što nam, nakon ove novonastale situacije i pauze, svima treba. Osobno, meni je ovo najdraža pjesma koju sam snimila do sada, zbog čega sam posebno uživala pripremajući ju, ali i snimajući spot. Uz spot, ujedno sam dobila i novi hobi, jer sam se na satovima jahanja totalno zaljubila u ovaj sport.” – izjavila je Domenica, koja se nada da će novu pjesmu imati prilike što prije izvoditi na svojim koncertima.

{youtube}Xu1EN3Fa30k{/youtube}

Za atraktivne kadrove spota u kojima je izazovna Domenica nakon mladalačkih kombinacija pastelnih boja zabljesnula u boho stilu, zaslužna je ekipa Pilot studija iz Splita. U pauzi od koncerata Domenicu smo ipak nedavno vidjeli na pozornici i to onoj najdražoj, splitskim Prokurativama na kojoj je u retrospektivnoj večeri uz kolege Jolu i Alena Nižetića u zanimljvom medleyu podsjetila je na neke od najvažnijih hitova prošlogodišnjih Splitskih festivala. Na istoj toj pozornici je debitirala 2017. godine s pjesmom Kad sam s tobom, a već iduće godine osvojila je i navažniju nagradu festivala Grand prix s pjesmom Mi protiv nas koju je otpjevala u duetu s Kedžom.