Dan pobjede u Belom Manastiru

dan pobjede
dan pobjede

Podno spomen obilježja u čast hrvatskim braniteljima na Trgu slobode u Belom Manastiru, predstavnici Grada, Odbora za branitelje i HVIDRA Baranja položili su vijence i zapalil lampione povodom 5. kolovoza, Dan pobjede i domovinske zahvalnosti te Dan hrvatskih branitelja i Dan branitelja Grada Belog Manastira.

Vijenci su položeni i u Šećerani i Branjinom Vrhu, a 19 sati služit će se Sveta misa u crkvi svetog Martina u Belom Manastiru.

Gradonačelnik Belog Manastira Tomislav Rob zahvalio se svim hrvatskim braniteljima i njihovim obiteljima, čestitao Dan pobjede, domovinske zahvalnosti i hrvatskih branitelja, te branitelja Grada Belog Manastira u nadi kako ćemo zajedno graditi bolju budućnost.

{mp3}2020/robdanpobjede{/mp3}

Nakon himne i minute šutnje za sve poginule branitelje, vijence položili i lampione zapalili predstavnici Odbora za branitelje Domovinskoga rata Grada Belog Manastira, predstavnici HVIDRA-e, gradonačelnik Tomislav Rob sa svojim suradnicima, načelnik PP Beli Manastir, te predstavnici HDZ-a, DZMH-a i SDP-a.

POGLEDAJTE GALERIJU >>

branitelji beli manastir