Claire Ryan – Četverogodišnje čudo

Četverogodišnja djevojčica je zaklopila oči kako bi otpjevala svoju najdražu pjesmu. Nakon prve note mnogi su zaplakali. 

Ponekad se pojavi mlada talentirana osoba koja je apsolutno nevjerojatna. To je slučaj i s malenom Claire Ryan koja je zarobila srca fanova diljem svijeta.

Sa samo četiri godine, Claire naprosto sja dok pjeva, pogotovo kad pjeva u duetu sa svojim tatom. Od kad je tata počeo svirati Claire na svojoj gitari, ona se zaljubila u glazbu.

No to nije sve, Claire je iznimno talentirana za glazbu što je neobično za djecu njezinih godina. Claire ima uho za glazbu i jako voli pjevati.

Sada se ljubav prema toj pjesmi povećava budući da ju je oživjela tako draga i talentirana pjevačica. Gotovo ništa ne može zaustaviti Claire od dijeljenja svoje ljubavi prema glazbi s drugima. Claire je na internetu vrlo brzo postala slavna. Ne samo da je objavila originalne snimke svojih nastupa i izvedbi nego je bila gošća u popularnom „The Ellen Show“-u.

Claireina obitelj zasigurno je vrlo ponosna, ali ipak ostaju skromni. Opisuju Claire kao „malenu četverogodišnju djevojčicu koja voli pjevati sa svojim tatom“.

To je zasigurno istina. Predivno je kako se spontani pokušaj pjevanja pretvorio u veliki talent koji vrijedi podijeliti s ljudima.

Pogledajte kako malena Claire pjeva ovu poznatu božićnu pjesmu.

izvor: novizivot.net