BOR-PLASTIKA ove godine obilježava 25.-u obljetnicu

Ova, 2022. godina donijela je iskorake u brojnim pogledima. Otvorili su novo tržište Albanije i Kosova, promijenili su naziv tvrtke iz BOR-PLASTIKA d.o.o. u BP GROUP d.o.o. te su u procesu investicije vrijedne više od 2.000.000,00 EUR.

Želja im je bila da 25 godina dosadašnje uspješne suradnje proslave, ali zbog situacije u ratom pogođenoj Europi smatraju da nemaju pravo slaviti u trenutku kada djeca i žene ostaju bez očeva i muževa, a roditelji bez djece.
Donijeli su stoga, odluku, da će proslave ostaviti za neka bolja, sretnija vremena, dok će dosadašnjih 25 godina kao i budućih 25 godina postojanja i uspješne suradnje obilježiti donacijom 25 + 25 tisuća kuna kao znak solidarnost i potpore ratom pogođenim Europljanima. Pozivaju sve da se priključe i u ovom turbulentnom razdoblju, na način da svatko od Vas prema svojim mogućnostima doprinese donacijom humanitarnoj akciji koju organiziraju za žrtve ratom pogođenih područja. Prikupljena novčana sredstva iskoristit će za nabavu osnovnih, životno – higijenskih potrepština te ostalih potrebnih sredstava, koje će svoj put do potrebitih pronaći u suradnji sa Veleposlanstvom Ukrajine i/ili Hrvatskim Crvenim Križem, odnosno Udrugom Caritas.
U svrhu ove humanitarne akcije, pokrenuli su formalan proces otvaranja specijalnog podračuna te
će u najkraćem mogućem roku obavijestiti sa svim detaljima procesa uplate.
Pozivaju Vas stoga, još jednom, da zajedno doprinesete ublažavanju nesretnih okolnosti koje su
snašle civile i izbjeglice iz ratom pogođene Ukrajine, te našu suradnju i odnose iskoristimo za humaniju
svrhu.