Belomanastirci najbolji u “Igrama na vodi”

U sklopu ljetne manifestacije “Mali grad – veliki ljetni doživljaj” na belišćanskom bazenu održane su tradicionalne “Igre na vodi”.

Organizatori manifestacije su Grad Belišće i Turistička zajednica grada Belišća, a suorganizatori Zajednica športskih udruga grada Belišća i Sportsko rekreacijski klub “Baraber extreme team”.

U natjecateljskom dijelu sudjelovalo je 5 ekipa. Natjecatelji su bili iz Belišća, Valpova, Donjeg Miholjca, Belog Manastira i Našica. Ekipama nije bilo ni malo lako jer su trebale savladati čak 5 igara koje su osmislili članovi Sportsko rekreacijskog kluba “Baraber Extreme Team”. Kako bi natjecatelji poštivali sva pravila igara pobrinuli su se suci Tea Galić i Ivan Orešković.

Organizator je i za posjetitelje pripremio jednu igru gdje su oni najhrabriji i najspretniji osvojili vrijedne nagrade.

Kao najbolja se ipak pokazala ekipa iz Belog Manastira osvojivši prvo mjesto, drugo mjesto osvojila je ekipa iz Donjeg Miholjca, a treće mjesto ekipa iz Belišća.

Tijekom cijelog programa posjetitelji uživati u bogatoj ugostiteljskoj i gastro ponudi te ponudi domačih proizvoda i suvenira.

Nakon napetog natjecateljskog dijela organizatori su osigurali za sve sudionike natjecanja slavonski čobanac koji su pripremili članovi udruge “Kotličari” Belišće.

Ekipa Grada Belog Manastira u sastavu:
Anna Lukić, Arijana Marek, Despot Matijević, Luka Gašić, Hrvoje Horvat i Ivan Getto.

Čestitamo !