Adastra – novi album!

Adastrin četvrti studijski album “Zrno malo” savršen je prikaz onoga čemu trebamo težiti.. Na svojstven način prikazuje čovjekovu jačinu i veličinu, te onome čemu bi svatko od nas trebao težiti, a to je poniznost. Adastra nas je još jednom uspjela osvojiti dubinom svojih poruka satkanih u jednostavne, a opet sadržajne tekstove popraćene snažnim melodijama.

“Zrno malo” skupilo je čak 26 kvalitetnih autora, glazbenika i suradnika, koji su zajedničkim doprinosom iznjedrili ovo maestralno djelo. Od 12 pjesama koje se nalaze na albumu, četiri pjesme otpjevane su s gošćama pjevačicama, a tri su pjesme nastale u suradnji s poznatim hrvatskim glazbenicima Matijom Dedićem, Nikom Antolos i Helenom Bastić.

Jako smo sretni i počašćeni što je na našem novom albumu gostovalo toliko vrhunskih glazbenika i autora. Snimali smo ga polagano, ali detaljno s puno emocija koje smo zapisali u pjesmama.“, zaključio je Jeronim Marić, frontmen grupe te autor glazbe i stihova većine pjesama.

Na albumu se nalazi i istoimena pjesma “Zrno malo” nastala u skladnoj simbiozi s našim vrhunskim pijanistom Matijom Dedićem, koji nije nimalo dvojio oko ove suradnje: “Čim sam poslušao pjesmu, čuo sam se s Jeronimom i pristao na suradnju.

Uz Jerka Marića, koji je autor deset pjesama, na albumu je radio i veliki hrvatski hitmejker Željko Krznarić, autor stihova “Još u sve vjerujem” i “Zrno malo”. Ovime je ovjekovječena prva njihova suradnja, a vjerujemo da će ona biti samo jedna u nizu.