Slaven Jurić

Nakon vrlo uspješnih singlova ”Ti i ja” i ”Ljubav”, Slaven Jurić nam donosi još jednu poslasticu – ”Voli me (Bolje vrijeme dolazi)” – prva pjesma koja izlazi iz njegovog studija za video i glazbenu produkciju – Maton Production Studio.

Naime, Slaven je odlučio u vrijeme prvog ”lockdowna” ispuniti svoju duboko skrivanu želju i otvoriti svoj vlastiti studio, a ova pjesma je rezultat toga:  ”Ovo je jedan sasvim novi početak za mene kojem se neizmjerno veselim. Glazbena i video produkcija je nešto što me je oduvijek fasciniralo, ali nikada nisam imao ni vremena ni dovoljno hrabrosti odlučiti se za taj korak. Korona i višak slobodnog vremena je otpustio tu kočnicu i produkt toga je pred vašim očima i ušima”, rekao je Slaven. ”Stvaranje, kreiranje je nešto što me ispunjava i veseli te se jako veselim novim projektima, kako za sebe tako i za druge.”, nadovezao se.


”Voli me (Bolje vrijeme dolazi)” širi pozitivne vibracije i tjera na ples, a refren ćete teško istjerati iz glave: ”..i ja bit ću tu da sve tvoje želje ispunimUsnama samo tvoje usne da osjetimDa te ljubim dok ti ne porumene obraziJa vjerujem nama bolje vrijeme dolaziMa daj srce otvori mi…

Na pjesmi gostuje poznati austrijski saxofonist Mister Kuki, koji je pridonio ljetnom feelingu pjesme.