Potpuna pomrčina Sunca i mladi Mjesec – 19./20. travanj

Potpuna pomrčina Sunca za vrijeme mladog Mjeseca u Ovnu jedan je od najvećih događaja u godini! Sunce će biti potpuno pomračeno, što će učiniti ovaj prizor posebno moćnim!

Pomrčine sunca obično označavaju novi početak u evoluciji putovanja naše duše. Kako pada u Ovna, u znak koji je povezan s novim početcima, ova energija se povećava. Ova će pomrčina biti moćna za postavljanje namjera, vizualizaciju ishoda i traženje prilika.

Također, počinje potpuno novi ciklus pomrčine s kojim ćemo raditi sljedećih 18 mjeseci. Obratite pozornost u vrijeme pomrčine na teme koje se odvijaju u vašem životu, jer vam to može dati naznake o tome što je predodređeno da se odvija tijekom sljedećih pomrčina u znaku Ovna.

Toliko je energije “novog početka” ispod ove pomrčine da ima moć stvarno pomaknuti naš životni put u potpuno novom smjeru. Pomrčine obično donose neke promjene, transformacije ili preokrete, ali to je pokušaj da nas pomaknu u više stanje svijesti.

Kako je ovo potpuna pomrčina Sunca, i to vrlo jaka, ovu pomrčinu možemo osjetiti do mjesec dana prije nego što stigne i mjesec dana nakon što prođe.

Izvor: Shutterstock