14. županijsko vatrogasno natjecanje DJECE I MLADEŽI

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Županijsko vatrogasno natjecanje organizira i provodi Vatrogasna zajednica Osječko- baranjske županije u suradnji s vatrogasnim zajednicama gradova, općina i područja. Vatrogasno natjecanje pomlatka i mladeži provodi se za radi promidžbe i popularizacije vatrogastva i pripreme vatrogasne mladeži za buduće operativne dužnosti.

Na 14. Županijskom vatrogasnom natjecanju pravo nastupa imaju vatrogasna odjeljenja navedenih kategorija koja su osvojila prva tri mjesta na gradskim, područnim i općinskim natjecanjima. Vatrogasna odjeljenja svih kategorija i klasa koji su na prethodnom 13. županijskom natjecanju ostvarili prvo mjesto imaju pravo nastupa na ovom 14. županijskom natjecanju bez obzira na plasman koji su ostvarili na izlučnom gradskom/općinskom (područnom) natjecanju ali uz obvezno sudjelovanje na tom natjecanju.

  1. Županijsko vatrogasno natjecanje ove godine održava se 18. lipnja 2023. godine, na nogometnom igralištu NK „HAJDUK“ u Popovcu.

Kotizacija za objed:

 – Doručak: Hamburger + sok

– Ručak: Rolovana prasetina, kupus, salata, kruh + sok

Kotizacija iznosi 7€ po osobi. Doručak i ručak ulaze u cijenu.

Uplate treba izvršiti na:

– DVD Popovac, Vladimira Nazora 27, 31303 Popovac

– žiro-račun, IBAN: HR 1225 0000 91102 049048

u opis plaćanja navesti DVD koje uplaćuje kotizaciju (npr.: „kotizacija za vatrogasno natjecanje, DVD Popovac 10 osoba“)

Rezervacije i uplate za objede, te točan broj osoba za prehranu, molimo da nam OBAVEZNO prijavite i usmenim putem najkasnije do 13. lipnja 2023. godine kako bi se mogao pripremiti dovoljan broj objeda na telefon:

Ivica Šumiga, predsjednik DVD Popovac – 097 772 8205

Preslike potvrda o uplati za prehranu ili izvode o plaćanju putem internet bankarstva, trebate dostaviti na samom natjecanju!

Na sljedećoj poveznici možete preuzeti Naputak o natjecanju.

Prijava odjeljenja vrši se obvezno putem Vatronet aplikacije.

14. županijsko vatrogasno natjecanje u organizaciji Vatrogasne zajednice Osječko-baranjske županije održava se 18. lipnja 2023. godine s početkom u 9,00 sati na nogometnom igralištu NK „HAJDUK“ u Popovcu.

Na natjecanju vatrogasne mladeži u Popovcu nastupit će ukupno devetsto (900) djece starosti od 6 do
16 godina koji su članovi naših dobrovoljnih vatrogasnih društava.

Prvoplasirani će izboriti pravo nastupa na XV Državnom vatrogasnom natjecanju mladeži RH koje će
se održati 9. rujna ove godine u Novalji na otoku Pagu.

Izvor: VATROGASNA ZAJEDNICA OSJEČKO-BARANJSKE ŽUPANIJE