Zimska škola kulture

Udruga KultAkt organizira projekt „Zimska škola kulture“ koji je namijenjen djeci od 6 do 12 godina, a održat će se u tijekom četiri uzastopne subote – 24. studenoga, 1. prosinca, 8. prosinca i 15. prosinca.
Zimska škola se vraća treći puta u još bogatijem izdanju, a cilj projekta je približiti djeci kulturne institucije, ali takoĎer i educirati roditelje te opću javnost o važnosti uključivanja djece u rad kulturnih institucija. Nizom kreativnih radionica djecu će se potaknuti na zanimanje za pisanu riječ i vizualnu kulturu te kreativnost u izražavanju.
Broj polaznika na svakoj radionici je ograničen kako bi se svima mogli posvetiti jednako i potrebna je prijava na radionicu, a to je moguće učiniti preko obrasca: Prijavnica za projekt “Zimska škola kulture”. Radionice će se održati tijekom četiri subote u kulturnim institucijama Grada Osijeka. Suradnici projekta su Dječje kazalište Branka Mihaljevića, Muzej likovnih umjetnosti, Muzej Slavonije, Muzej školjaka i vodenog svijeta te Kinematografi Osijek.  

RASPORED RADIONICA:
Subota, 24. studenoga od 10:00 do 11:30

Dječje kazalište Branka Mihaljevića  Subota, 1. prosinca od 10:00 do 11:30
Muzej likovnih umjetnosti

Subota, 8. prosinca od 10:00 do 11:15 i od 11:30 do 12:30 Muzej Slavonije   Muzej školjaka i vodenog svijeta
Subota, 15. prosinca od 10:00 do 11:30 te prigodno zatvaranje projekta u 11:30
Kino Urania
Više informacija o projektu možete pronaći na službenom Facebook događaju projekta ili na www.kultakt.hr