‘Žena boginja’

Pjesmu „Žena boginja“ koju su Sinovi ravnice predstavili početkom ovog mjeseca i koja se već u prvom tjednu od izlaska našla na visokom mjestu na IHG listi najslušanijih singlova, dobila je svoje video izdanje.

Spot je sniman na dvije lokacije; dio spota sniman je u Gradskom kazalištu Joza Ivakić u Vinkovcima, a drugi dio sniman je u starom dvorcu Khuen-Belan u Nuštru. Redateljske palice se i ovaj put prihvatio Darko Bušnja dok mu je asistent po prvi put bio Vladimir Andrić. Za make up na setu pobrinula se Ivana Bušnja.

{youtube}4oRLHMJah7A&{/youtube}

Po meni je savršena žena ona koja zrači toplinom, dobrotom, a u samoj pjesmi žena boginja je mlada djevojka koja svojom ljepotom toliko očara muškarca da on doslovno umire za njom.“ – pjesmu je opisao frontmen benda Marijan Novoselac. U spotu se uz Sinove ravnice pojavljuje i Martina Stjepanović, mlada glumica gradskog kazališta Joza Ivakić.

Snimanje ovog spota za mene je bio veliki izazov. Radnja se događa u jednom prekrasnom dvorcu u Nuštru i mislim da je to pridonijelo atmosferi koju smo željeli postići. Ekipa je zaista bila sjajna, vrlo profesionalna, atmosfera je bila vrlo ugodna. Kada sam došla, odmah sam otišla pogledati dvorac u kojem ćemo snimati. Tamo je bilo i više nego hladno, ali su se dečki potrudili da devastiranom dvorcu usred zime vratimo dašak proljeća. Rezultat su dobra suradnja, nova poznanstva i nadam se dobar projekt.“ – rekla je Martina Stjepanović

Kako je bilo na snimanju spota otkrio je Igor Rojka: „Odlična ekipa, malo hladnoće koja nas je držala budnima, suradnica Martina koja je odlično odradila svoj dio, naravno s našim Marijanom. Ocjena za realizaciju i atmosferu na setu je čista petica.“Glazbu i aranžman pjesme, kao i do sada potpisuje Boris Đurđević, a tekst je napisala Valerija Đurđević. Da su izvrstan tandem pokazali su već i prije jer su autori gotovo svih hitova Sinova ravnice. „Valerija i Boris jako dobro zajedno funkcioniraju i odlično se snalaze, što su i pokazali u zadnjih  10-ak pjesama. Oboje su profesionalci, a zajedno su definitivno dobitna kombinacija, posebno za nas“ – složni su u bendu