Zemlja bez granica od 31. kolovoza do 3. rujna u Osijeku

Perivoj kralja Tomislava postat će Zemlja za… prostor u kojemu se ostvaruju sve dječje želje i snovi, nebitno koliko djeca imaju godina. U Zemlji za… dobrodošli su svi, od 3+ do 93+ godina, poručuju iz Udruge Breza.

PROGRAM ZEMLJA BEZ GRANICA 2022.

“Kako vidite, imamo mnogo programa koji se istovremeno događaju pa i preklapaju. U Zemlji za… sve je moguće i sve je dopušteno, zato se treba opustiti, zabaviti i uživati. Voditelji će sudionicima svojih radionica objasniti što i kako treba raditi te kako se pripremiti za veliku završnicu koja će biti u subotu u Perivoju od 17 sati. A za sve ostale igraonice i aktivnost, treba samo doći i pridružiti se”, rekla je Suzana Vargović, predsjednica Udruge Breza, organizatora festivala.

Program prvoga dana završit će koncertom Electric Corna koji će nastupiti u 20 sati u Perivoju kralja Tomislava.

Festival je organiziran uz potporu Grada Osijeka i Osječko-baranjske županije, u partnerstvu s Kulturnim centrom Osijek i Domom za stare i nemoćne Osijek te u suradnji s veleposlanstvima nekoliko zemalja, umjetnicima, učiteljima, nastavnicima, profesorima, umirovljenicima, studentima, djecom i mladima.