Željko i Tony

Dva najpopularnija izvođača regije jučer su u beogradskom Domu sindikata snimili videospot za prvi zajednički duet, pjesmu naziva ‘Zabluda’ čiju glazbu i aranžman potpisuje Željko Joksimović, a tekst Luka Bulić. Mnogobrojni obožavatelji oba izvođača s nestrpljenjem iščekuju premijeru dueta koji su najavili još početkom ljeta.

Pod redateljskom palicom Renata Renierra snimljen je videospot u minimalističkom okruženju uz dva klavira na pozornici i dva vrhunska vokala koji prenose emocije i energiju pjesme na publiku. Prijateljsko ozračje na setu i opuštena atmosfera između dva glazbenika i prijatelja u prekrasnom ambijentu Doma sindikata dalo je ovoj ekranizaciji poseban pečat. Tony i Željko zajedno ovoj priči daju posebnu sinergiju glasova i pozitivnu energiju po kojoj su obojica poznata svojoj publici.

{youtube}ic8ZJbozYFY{/youtube}

Pjesma „Zabluda“ svojevrsna je najava predstojećeg  koncerta koji će zajedno održati 31. listopada u novosadskoj dvorani Spens i tom prilikom će publici prvi puta uživo predstaviti novi duet.

Izdavač za hrvatsko tržište je diskografska kuća Aquarius Records, dok je izdavač pjesme za srpsko tržište Minacord production i svoje mjesto će naći na novi albumima obojice glazbenika.

Tony uoči premijere poručuje: ‘Željko i ja smo veliki prijatelji. Nitko u ovoj pjesmi nije odstupio od svog glazbenog izričaja. Kada sam ju čuo prvi put, odmah me je kupila upečatljivom melodijom. Strpite se još desetak dana, uvjeren sam da će se svima svidjeti’