Završen projekt informatizacije Ad Hoc centra


Ad Hoc centar obilježio je završetak provedbe projekta pod nazivom Informatizacija za poduke i prevoditeljstvo u Osijeku. Projekt je financiran sredstvima Europskog fonda za regionalni razvoj u vrijednosti 1.189.500,00 kuna uz udio EFRR-a od 90%.

Zahvaljujući sredstvima i ozbiljnim radom u provedbi informatizacije Centar je podigao kvalitetu svojih usluga na zavidnu razinu kakvom se mogu pohvaliti najbolje škole i prevoditeljske agencije u svijetu. Unapređenje Ad Hoca donosi i otvaranje novih radnih mjesta (u devet mjeseci četiri novootvorena radna mjesta) i stalnim zapošljavanjem kvalitetnih i profesionalnih djelatnika koji pridonose još većoj reprezentativnosti tvrtke ne samo u Hrvatskoj već i šire. Više o ovom projektu ispričala nam je direktorica Ad Hoc Centra Ana Brezovac:

{mp3}2017/anabrezovac{/mp3}

Ad Hoc Centar sasvim sigurno nije jedina, ali je poticajna i pozitivna priča o uspjehu koji je krenuo iz Osijeka, te dokaz kako se znanjem i sposobnosti može postati liderom u ciljanoj djelatnosti ne samo u Hrvatskoj, već i šire.