Zaplešite uz “Influencericu”!

Fran FM je mladi glazbenik koji ima tek 20 godina, ali toliko je vrijedan da će zasigurno svojim trudom osvojiti brojne poklonike plesne glazbe. Fran Mijatović završio je Školu primijenjene umjetnosti i dizajna, ali i glazbenu školu Zlatka Grgoševića u Sesvetama, smjer gitara. Stoga, glazba je dio njegovog života, a sada je prihvatio profesionalni poziv i krenuo na jedno vrlo važno putovanje. Prva točka diskografskog puta je singl “Influencerica” koji zbog svojeg zaraznog ritma odmah ulazi u uho.

U pitanju je tzv. balkanski trap iza kojeg glazbom i tekstom stoji VIZum, dok je za aranžman bio zadužen Luka Kovačić. Posebna poslastica je moderan i prpošan videospot koji je radio Matija Škalić pod stilističkom palicom popularne Ivane Bilandžije Billy. U spotu glumi Magdalena, inače Franova sestra koja se odlično snašla u ulozi influencerice.

Kako bi pobliže upoznali Frana, voli sve što vole mladi, osim glazbe uživa u vožnji biciklom, teretani, a i ljubitelj je životinja, tuluma i crnog humora. No, najveće zadovoljstvo mu je ipak mikrofon pa od njega možemo očekivati još puno toga kreativnog.