Sastojci :
400 g Zamrznutog kukuruza šećerca Podravka
200 ml vrhnja
30 g maslaca
3 žlice ulja
150 g luka
300 g junetine
1 žlica Vegete pikant
½ žličice mljevenog papra
prstohvat kima u prahu
1 žlica svježe narezanog bosiljka
2 pileća fileta (300 g)
malo soli
50 g grožđica
Priprema
Kukuruz stavite u posudu, dodajte vrhnje i maslac. Zajedno kuhajte na laganoj vatri oko 5 minuta pa maknite s vatre.
Na ulju kratko popecite nasjeckani luk.
Dodajte junetinu narezanu na kockice, Vegetu pikant, papar, kim i bosiljak. Pirjajte zajedno oko 25 minuta, dok meso ne omekša.
Na dno namašćene vatrostalne posude stavite pileće filete narezane u odreske. Malo ih posolite pa na to rasporedite pirjanu junetinu s lukom.
Nakon toga stavite masline očišćene od koštica, a zatim pripremljeni kukuruz i grožđice.
Pecite u pećnici zagrijanoj na 200°C oko 35 minuta.