‘Za svaku tvoju suzu’

Opća Opasnost predstavlja spot za pjesmu “Za svaku tvoju suzu” autora Marija Vestića. Pjesma se nalazi na njihovom albumu “Rocker… To sam ja”, a s njom će nastupiti na ovogodišnjem CMC festivalu u Vodicama.

Režiju i scenarij za spot potpisuje Marko Zeljković Zelja, a radi se o dirljivom videu koji prati priču muškarca kojem je majka preminula na porodu. Tijekom cijelog života s nepoštovanjem se odnosio prema svojoj supruzi, sve do trenutka dok ne dobije majčino pismo u kojem saznaje da je ona zbog njega izgubila život. Pismo mu promijeni pogled na život i odluči se iskupiti supruzi koju je toliko dugo zanemarivao.

{youtube}AzKYEcPscfA{/youtube}

Glavni glumac u spotu je Tomislav Bundić, majku glumi Doris Pinčić – Rogoznica, a suprugu Danica Brnjić. Video je sniman na nekoliko lokacija u Županji, među kojima su etno park kod Županje, crkva župe Mučeništva sv. Ivana Krstitelja, konjički centar “Županjski kas”, Željeznički kolodvor Županja te krčma “Kolodvor”. Produkciju spota potpisuje Studio 69 Video.

Opća Opasnost je album “Rocker… To sam ja” objavila u lipnju prošle godine, a na njemu je objavljeno deset novih pjesama. Tijekom protekle godine bend je osvojio radijske postaje pjesmama “Stranci”, “To sam ja” i “Klaun”, a godinu ranije objavili su singlove “Nenapisana stranica”, “Tragovi” i “Preživio sam”. Album je osvojio nominaciju za Porin u kategoriji Najbolji album rock glazbe.