„VOLIM ŠTO TE NE VOLIM“ – ZSA ZSA

Pjevačica Zsa Zsa 2020. godinu pamti kao najuspješniju u dosadašnjoj glazbenoj karijeri budući da je megahit „Ova ljubav“ osvojio srca publike i glazbenih urednika diljem Hrvatske. Fuzija popa i trapa u suradnji s Hiljsonom Mandelom izdominirala je domaćim radijskim eterom i ponosno stoji na službenoj nacionalnoj listi HR Top 40 već punih godinu dana. Da vrijedi ona stara „tko ne riskira, ne profitira“ Zsa Zsa & Hilje ponosno potvrđuju jer su za svoju suradnju, u početku okarakteriziranu kao riskantnu, dobili najznačajniju hrvatsku glazbenu nagradu Cesaricu, i to za Hit godine i Pop Hit godine.
Zsa Zsa u novo ljeto ulazi s pjesmom „Volim što te ne volim“, svojevrsnom nasljednicom „Ove ljubavi“. Tvornica hitova Rubikon Sound Factory potpisuje i ovaj budući radijski hit, a iz singla u singl dvojac Pecotić/Shalla pokazuju sve veću kompatibilnost s perfekcionisticom Zsa Zsom.

FOTO: Robert Gašpert


„Prethodna godina je stvarno teška za nadmašiti, ‘Ova ljubav’ još je uvijek na top listama ali imam feeling da će se ‘Volim što te ne volim’ lijepo nadovezati u ove bezbrižne ljetne dane.
Ovo mi je prva pjesma na koju sam odlijepila bez nekog filozofiranja koje tipično imam, uvijek nešto mijenjam i gnjavim sve u studiju, ali sad mi je energija u pjesmi po mom guštu. Jedino sam shvatila da se u glazbi vidi moja blizanačka podvojenost, prošla pjesma je bila ljubavna, ova je sad sva ‘I don’t care about you’, ali već vidim da ću uskoro opet biti zaljubljena do neba!
Volim r’n’b i sve više naginjem tom soundu, svakom pjesmom se sve više ohrabrimo i zakoračimo u te ritmizacije. Ovaj put nisam štedila s bekovima i pustili smo da nas feeling vodi kroz pjesmu! Možda je malo grublja nego prethodne pjesme jer sam se igrala s glasom, no u svakoj pjesmi moram naći nešto što će me zainteresirati.“

Tekst i glazba iz pera Ante Pecotića, svjetska produkcija Bojana Šalamona – Shalle i njezin očaravajući vokal dobitna su kombinacija jer sve što Zsa Zsa izbaci, ne silazi s top lista, stoga je jasno zašto toliko pomno bira i snima pjesme da izbacuje jedan singl godišnje. Jedan, ali itekako vrijedan.