Uskoro otkup povratne ambalaže u Popovcu

Nakon što je isporučena potrebna oprema te se uskoro osposobe tehničke strukture i sustav, Baranjska čistoća će tijekom veljače na prostoru reciklažnog dvorišta u Popovcu započeti s otkupom povratne ambalaže uz naknadu od 7 centi te u količinama koje nisu ograničene, ali uz poštivanje uvjeta i mogućnosti otkupnog mjesta.

Ova stimulativna mjera kojom se potiče na odvajanje ambalaže označene oznakom sustava povratne naknade od ostalog otpada bit će omogućena za sve zainteresirane, a ne isključivo korisnike Baranjske čistoće.

Otkup povratne ambalaže pića, mlijeka i mliječnih proizvoda u jednokratnoj plastičnoj, staklenoj i metalnoj ambalaži od najmanje dva decilitra, provodit će se na adresi Rade Končara 14A, radnim danima od ponedjeljka do petka između 08:00 i 16:00 sati.

Isplata povratnih naknada bit će omogućena jednom tjedno u Popovcu, a moći će se preuzeti i na blagajni Baranjske čistoće u Belom Manastiru nakon predočenja potvrde izdane prilikom predaje otpadne ambalaže na reciklažnom dvorištu u Popovcu.

Baranjska ćistoća