U Dardi preko 300 kućanstava na odvodnji

Nakon 5 godina od početka gradnje kanalizacije u Dardi, početkom prosinca prošle godine prvo je kućanstvo dobilo kućni priključak. Nastavljeno je sa nastavljeno u kućanstvima čije su kuće u vlasništvu države, te stambenim zgradama. Računa se kako je priključeno oko 220 kućanstava, ali je broj veći, jer se svaki ulaz u stambenu zgradu računa kao jedan priljučak.
Završena je cijela ulica A.G. Matoša i nastavljamo u poslovnoj zoni nakon koje krećemo u ulice u kojima ima najveći broj zahtjeva. Do sada je podnešeno preko 500 zahtjeva za cijelu Dardu. Ostale su nam zgrade iznad bivše Robne kuće, pa će i to uskoro biti riješeno, rekao je direktor darđanske Vodoopskrbe Krunoslav Rob.  
{mp3}rob odvodnja{/mp3}
Od travnja kada su počeli radovi na postavljanju kanalizacijske mreže u Meci, kolnici su bez asfalta, tako da se vozi po blatu i makadamu. Kako je kanalizacija završena, na red je konačno došlo postavljanje asfaltnog sloja, koje je trebalo trajati par dana.  Međutim do zime radovi nisu završeni i sada se čekaju prvi suhi dani kako bi se završile tri glavne ulice gdje su cijevi postavljene. Istodobno, nastavlja se postavljanje kanalizacijske mreže u manje ulice.