‘Sama ostajem’

Posljednjih nekoliko mjeseci domaća glazbena scena šuška o novoj, mladoj nadi, Luce. Nakon što je krajem svibnja objavila svoj prvi službeni singl „Možda mi“, ovu šarmantnu kantautoricu ne prestaju obasipati komplimenti sa svih strana i u svim oblicima.

Osim što nevjerojatnom lakoćom osvaja brojnu publiku, Luce je već u samom startu dobila priznanje mnogih glazbenih stručnjaka, a poziv da svojim nastupom bude dio ovogodišnjih Runjićevih večeri samo je jedan od dokaza u nizu. Nakon što je svojim prvim singlom „Možda mi“ samo na stranicama Youtubea privukla 60 000 pogleda, Luce nam spremno donosi svoj novi singl. Prekrasna melodija pjesme „Sama ostajem“ paralelno dobiva i svoj videospot vrlo jednostavnog, ali originalnog sadržaja.

{youtube}-MFCIQZsKNg{/youtube}

U stvaranju glazbe i teksta Luci pomaže glazbenik Vinko Ergotić, dok se za aranžman nove Lucine pjesme pobrinuo Zvonimir Dusper Dus. Pjesmu je kroz zanimljive slike u video spot pretočio redatelj Jakša Jukica. Za novu pjesmu Luce ističe: ‘Ova melankolična i molska pjesma nastala je u suradnji s Vinkom Ergotićem s kojim zajednički potpisujem glazbu i tekst. Svojim prizvukom asocira na neke skladbe minulih vremena, evocirajući emocije i uspomene kojih se možemo prisjetiti, ali ih nikada vratiti.

Luce se našla i na listi hrvatskih glazbenika koje morate čuti, a mnogi je prozivaju novom hrvatskom glazbenom nadom. Iza nje je i prvi nastup na Runjićevim večerima, te zapažen akustični polusatni koncert u Malom pogonu Tvornice održanom u sklopu promocije novog albuma Sare Renar.